(Informele) oudervereniging

Sinds dit schooljaar (2020/2021) heeft OBS Haarzicht een informele oudervereniging (OV), te weten Oudervereniging OBS Haarzicht. Deze vereniging bestaat uit de drie bestuursleden, Simone Mughal-Alkema (Penningmeester), Lara Trapenberg (Secretaris) en Fanny Koppers (Voorzitter). Hieronder zullen wij ons aan u voorstellen.

Binnen OBS Haarzicht ontstaan er steeds meer jaarlijkse tradities. We hopen samen met de klassenouders en het team verschillende activiteiten en evenementen voor alle kinderen te organiseren. De hulp van ouders hierbij is onmisbaar. Omdat OBS Haarzicht een startende school is en de OV nog geen reserves heeft zullen we keuzes moeten maken in bij welke activiteiten we de school kunnen ondersteunen en wat helaas nog niet haalbaar is, maar waar we bijvoorbeeld een potje voor gaan opbouwen. Mocht u naast de betaling van de vrijwillige ouderbijdrage, de vereniging door middel van een extra donatie of sponsoring willen ondersteunen dan horen wij dat uiteraard graag zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Een aantal keren per jaar zullen wij vergaderen. Bij deze vergaderingen zal ook iemand van school aanwezig zijn. Wilt u ons helpen bij het opbouwen van deze oudervereniging? Neem contact met ons op!

Wij zijn bereikbaar via het emailadres ov.haarzicht@spoutrecht.nl


Mijn naam is Fanny Koppers en samen met Ed heb ik 3 heerlijke knullen. Stan de oudste is sinds dit jaar naar de middelbare school. Hugo in groep 7 en Ruben in groep 5 gaan met heel veel plezier naar OBS Haarzicht. Omdat Ed voor zijn werk veel in het buitenland is hebben we ervoor gekozen dat ik bij de kinderen thuis ben. Dit geeft mij de gelegenheid om goed betrokken te zijn bij de kinderen en bij de school. In de tijd voor mezelf tennis en kook ik graag, en naar het theater of concert gaan is voor mij echt een uitje. Samen met Simone en Alexander heb ik in Oktober van dit jaar de Oudervereniging OBS Haarzicht opgericht, en ik mag hierin de rol van Voorzitter vervullen. Met veel enthousiasme zullen we samen met de teamleden en de klasouders van school een aantal tradities voor alle kinderen van OBS Haarzicht opzetten. Denk hierbij aan Sinterklaas, Kerstborrel voor de ouders, Koningsspelen, avondvierdaagse, zomerfeest. Naast alle “schoolse verplichtingen” hoop ik met deze activiteiten een bijdrage te kunnen leveren aan een leuke schooltijd zodat de kinderen later met veel plezier terugdenken aan OBS Haarzicht. Ik hoop dat de oudervereniging voor u goed zichtbaar is. Spreek mij gerust aan als iets niet duidelijk is.Mijn naam is Simone Mughal-Alkema en getrouwd met Bas. Samen hebben wij een tweeling van 5: Djayden en Fayline. Djayden zit in groep 2 bij juf Nicole en Fayline zit in groep 2 bij juf Patricia. Ze gaan met ontzettend veel plezier naar school. Ik werk al 20 jaar als financieel medewerker (rapportages en jaarrekeningen), nu 30 uur in de week, maar heb daarvoor het Toeristisch en Recreatief Onderwijs gedaan en een aantal jaar op campings en bungalowparken gewerkt. Bij de oudervereniging OBS Haarzicht kan ik mijn werkervaring goed gebruiken in mijn rol als penningmeester én in het meedenken en organiseren van allerlei leuke activiteiten. Daarnaast ben ik op dit moment ook klassenouder van groep 0/1/2 van juf Nicole. In mijn vrije tijd maak ik graag foto's en ga ik graag met mijn gezin de natuur in. Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik meestal op het schoolplein te vinden. Dus heb je vragen of wil je iets weten spreek me dan gerust aan. Hartelijke groet Simone.Mijn naam is Lara Trapenberg, 40 jaar en de mama van Lotte van bijna 5. Lotte zit in de klas bij juf Nicole, waarvan ik ook klassenmoeder ben. Ik werk bij KLM; daar vlieg ik parttime als purser en geef ik trainingen. Een leuke afwisseling tussen werken aan boord, reizen en daarnaast collega’s helpen bij hun ontwikkeling tijdens de trainingen op Schiphol. Ook volg ik een opleiding tot Holistisch Gezins- en Kindertherapeut en hoop daar in de toekomst mijn werk mee te kunnen uitbreiden. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten in de natuur en maak je me het meest blij met het strand of het bos. Lotte woont de ene week bij mij in Kockengen (ongeveer 12 minuten rijden vanaf OBS Haarzicht) en de andere week bij haar vader in de wijk Haarzicht.


Als klassenmoeder was ik al betrokken bij de Oudervereniging en vanaf 15 april neem ik het stokje van Alexander Smal over als secretaris. Ik vind het erg leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de school, te kunnen meedenken en te kunnen helpen in de organisatie van allerlei gezellige activiteiten voor de kinderen. Juist omdat OBS Haarzicht een nieuwe en groeiende school is, is er nog veel ruimte om daarin creatief bezig te zijn om zo activiteiten te organiseren waar mooie belevingen en herinneringen uit voortkomen voor al onze kinderen!